Når legender blir en del av den moderne tiden; 33 Stradale

Biler og tidsmaskiner

De gamle legendene vi vokse opp med blir fra tid til annen modernisert for å passe inn i fremtiden. Her vil vi presentere en modell du kanskje ikke har sett siden Steve McQueen kjørte rundt i San Franciscos gater eller Reynolds bråket rundt i en Pontiac Trans Am på 70-tallet.

Alfa Romeo

Alfa Romeo har brakt den ikoniske 1967 33 Stradale tilbake til livet med moderne teknologi og medfølgende oppgradering i ytelse. Dette representerer den første spesialbygde bilen fra merket siden 1969, og den ser jækla bra ut.

Den ´reinkarnerte´ Stradalen har både forbrenning og elektrisk motor, og karosseriet som gjenspeiler designet til den originale bilen. Noe som gjør at den beholder elegansen som gjorde forgjengeren til et ikon – inkludert sommerfugldører og et soltak som gir det en teatralsk touch.

Effekt

Med 620 hk fra en V-6-dobbeltturbomotor kan sjåføren spenne fast sikkerhetsbeltet og oppleve en fartfull reise. Hen kan også velge BEV-konfigurasjonen, som gir en økning på 130 hk, til totalt 750 hk. Stradalen har en topphastighet på 206 mph og en 0-100 mph tid på mindre enn tre sekunder. Det bør være godt nok for oss fleste.

For å være tro mot sin arv, vil bare 33 enheter bli produsert, med hver bil som lover en unik opplevelse. Alfa Romeo Bottega-teamet, inspirert av renessanseverksteder og karosseribyggere fra 1960-tallet, samarbeider tett med kundene, og sikrer at hver bil er unikt skreddersydd. Alle bilene er forhåndbestilte, så skal du ha en må du inneha et svært sjarmerende vesen og gode overtalelsesevner.

Luxury Alfa Romeo

Uttalelsen fra Jean-Philippe Imparato, administrerende direktør for Alfa Romeo-merket var som følgende; "Med den nye 33 Stradale ønsket vi å skape noe som levde opp til fortiden vår, for å tjene merkevaren og gjøre Alfa Romeo eiere stolte. Et slikt resultat kunne bare ha blitt oppnådd takket være ekspertisen, hardt arbeid og lidenskapen i teamet vårt, med støtte fra ledelsen som har den klare ambisjonen om å bidra til å skrive kapitler i merkevarens fremtid, i full respekt for dets unike historie