Nye spennende produkter fra Brembo

Er det noen som virkelig vet å sette standarden når det kommer til fremtidens biler, er det Brembo. Brembo er leverandør til motorsportens høyeste liga; Formel 1, MotoGP, Superbike..listen går videre

Det er velkjent at motorsporten er vår fremste innovatør for bedre kjøreegenskaper, økt sikkerhet og ikke minst drivstoffutvikling. I dag har fossilt drivstoff, svært lite forurensing, selv om dette ikke får den oppmerksomheten det fortjener. Fra produksjon til kondemnering vil ikke dagens biler være mindre ´miljøvennlige´ enn en el-bil. Det er jo et paradoks i seg selv at el-kjøretøy er fratatt avgifter for veislitasje pr. d.d. Det sier seg selv at en bil på tre tonn vil jo skape mer slitasje og svevestøv enn en liten Fiat Punto.

Skjønt nå skulle jo ikke dette handle om pro og cons på fossil vs. el-biler, men vi skal ikke overse det faktum at motorsporten har vært revolusjonerende innen bilbruken til ´mannen i gata´. Og en av disse er Brembo.

Nå er Brembo sine produkter i første omgang det aller beste du kan sko bilen med. Skjønt med produkter som varer, øker sikkerheten og fokuserer på miljøet, vil bilen din både bli tryggere og mer energivennlig. Noe som krysser av alle punktene for verdiene vi ønsker å leve etter i dagens samfunn.