BMC Racing

For Bil, MC & Racing  Luftfiltre for bil og MC. Etablert 1973, siden den gang har BMC vært framtredende innen bil- og motorsykkelindustrien. Non-Stop har vært norsk representant for merket siden 1999. BMC har hovedbase i Italia, med flere underavdelinger i andre land. BMC tilbyr det beste innen erstatningsfilter for gatebruk, universal- eller racingfilter, alternativt kompositt løsninger. Les mer om BMC »

Hjemmeside: bmcairfilters.com  |  Leveringstid: Noe lagervare, ellers mer enn 4 uker

Brembo Racing

For MC og racing  Bremser. Merket trenger ingen nærmere beskrivelse. Ledende innen sitt felt til motorsykkel og bil. Ulikt det mange kanskje tror er basisprogrammet av klosser og skiver til motorsykkel primært erstatninger for originale bremser, og da inkluderes også slik som scooter, turing og custom. Slett ikke bare for sport og racing, og til høyst fornuftige priser! Les mer om Brembo »

Hjemmeside: moto.brembo.com  |  Leveringstid: Noe lagervare, ellers mer enn 4 uker

Marchesini Racing

For MC & Racing  Felger i metall. Aluminium og magnesium. Marchesini kan ses på majoriteten av sykler og team innen internasjonal racing. Ikke uten grunn! Vi har fungert som importør/distributør av Marchesini helt siden tidlig 90-tall, og kjenner produsenten og produktene svært godt. Marchesini er ledende innen sitt felt, som utvikler/leverandør til en rekke toppteam. Les mer om Marchesini »

Hjemmeside: marchesiniwheels.com   |  Leveringstid: Mer enn 4 uker

Robby moto Racing

For MC & Racing   Spesial racingprodukter i aluminium for MC. Clip-on styrer, fothvilersett, tanklokk, gaffelkroner, gasshåndtak med kortere slag, samt en rekke gjennomtenkte små og større deler, som igjen bedrer funksjonaliteten. Robby Moto tilbyr også løsninger som reprofilering av kamaksler, boring av sylindre, modifiseringer av topplokk mm. Les mer om Robby Moto »

Hjemmeside: robbymotoeng.com   |  Leveringstid: 1–4 uker

Rock Racing

For MC & Racing   Innovative MX hjul der eiker er skrudd direkte i navet, og festet mot felger uten bruk av nipler. Erfaringer tilsier noen av markedets mest robuste hjul, med lite behov for etterstramming av eiker. Rock felgene leveres med ulike farger på nav, og felgringer i sølv eller svart farge. Applikasjonsliste inneholder de fleste merker og modeller innen MX, enduro og SM. Les mer om Rock »

Hjemmeside: via motovilla   |  Leveringstid: Noe lagervare, ellers mer enn 4 uker

Yoshimura Racing

For MC & Racing   Eksos og tuningprodukter. Etablert av legendariske Pop Yoshimura, nå regjert av hans etterkommere. Hovedkontoret kan sies å være i Japan, selv om den amerikanske filialen har vokst seg betydelig med tiden. Vi lagerfører selektivt utvalg fra begge avdelinger, helt avhengig av hva for produkter som etterspørres. Les mer om Yoshimura »

Hjemmeside: Yoshimura Japan eller Yoshimura Amerika (rd)   |  Leveringstid: Noe lagervare, ellers varierende leveringstid