Marchesini er også valgt som originalprodukt for flere europeiske og japanske MC’er. De beste råmaterialer, innovativt design. Marchesini i dagens utgave er heleid av Brembo, noe som borger for kvaliteten. Vi representerer og selger Marchesini for Norge og Sverige.

En liten digresjon; grunnleggeren av Non-Stop har hatt i tilsvarende rolle i annet firma, med Marchesini tilknytning helt fra starten av 1990-tallet hvor familien Marchesini selv var driverne. Fra den gang har utviklingen for materialer og støpe-teknikker tatt mange skritt framover, mens utviklingen av leveringstider har stått nokså stille. Eller faktisk gått baklengs. Når det gjelder italienere og leveringstider så er dette fortsatt noe tåkete – lik det eller ikke. Derfor er oppfordringen; har du bestemt deg så bestill i god tid innen du vil ha levering. Du kan trøste deg med er at du får noe som er originalt, eksklusivt og håndlaget. Og definitivt ingen masseproduksjon.

Du finner best fram til aktuelle felger og applikasjoner ved å søke under «Kundesenter—>Produktkataloger» på vår nettside.

Hjemmeside: marchesiniwheels.com   |  Leveringstid: Mer enn 4 uker

4.jpg