Autodata

For MC & Verksted  Teknisk oppslagsverk for motorsykkel. De fleste i bransjen nikker trolig anerkjennende på hodet når navnet Autodata blir nevnt. I sin opprinnelige form fantes Autodata som bøker, disse kan fortsatt sees i hyllene hos mange norske verksteder. Les mer om Autodata »

Hjemmeside: Her og her  |   Leveringstid: Normalt lagervare (1–5 dager)

Beta

For Bil, MC Race & Verksted  Håndverktøy, testutstyr, verkstedmateriell, arbeidstøy, verkstedinnredninger mm. Italienske kvalitetsprodukter – med utvalg som omfatter det meste! Ikke minst har Beta’s verktøyvogner nesten blitt en institusjon i seg selv. Beta har alltid vært engasjert i motorsport, på 2- og 4-hjul. Og det var nok årsaken til at merket fanget vår interesse spesielt. Les mer om Beta »

Hjemmeside: beta-tools.com  |   Leveringstid: Noe lagervare, ellers mer enn 4 uker

Cube

For Bil, MC & Verksted  Verkstedinnredninger/møbler. Mange individuelle løsninger og kombinasjoner gjør at Cube tilfredsstiller kravene fra det profesjonelle markedet. Bil, marine, MC/ATV, snøscooter, industri, som innredning i butikk, eller for den som vil innrede deler av huset (garasjen) med funksjonelle og flotte møbler.  Les mer om Cube »

Hjemmeside: lv8   |  Leveringstid: Mer enn 4 uker

ebm-papst

For verksted  Verdensledende produsent av vifter og elmotorer - har levert utstyr på det norske markedet siden 1979. Sortimentet av vifter har vokst og er i dag større enn noensinne. Produktene har et stort bruksområde og vi står gjerne til tjeneste med tilpassede løsninger. Les mer om Ebm-papst »

Hjemmeside: ebmpapst.no   |  Leveringstid: Normalt lagervare (1–5 dager)

lv8

For Bil, MC, Racing & Verksted  Verkstedutstyr for motorsykkel, bil, ATV osv. Produktene omhandler i stor grad løftebord, men også en rekke øvrige produkter som hører hjemme på verkstedet. LV8 er Innovatøren bak de supetynne (lave) løftebord for MC, hvor bordet i komprimert utgave ikke bygger mer enn 7.5 cm over gulvet.  Les mer om LV8 »

Hjemmeside: lv8.it   |  Leveringstid: Mer enn 4 uker

Marolo

For MC & Verksted  Verkstedutstyr/løftebord/jigger. Verksteder innenfor kategorier MC, hage/landbruk, marine og industri er typiske Marolo brukere. Vår relasjon til franske Marolo går helt tilbake til 90-tallet. Marolo praktiserer lokal utvikling og produksjon, hvilket forenkler alle prosesser, det gjelder også for oss som deres norske salgsledd. Korte responstider.  Les mer om Marolo »

Hjemmeside: marolotest.com   |  Leveringstid: Mer enn 4 uker

Profi

For MC, Race & Verksted   Verkstedutstyr og kjemikalier. Mest kjent har nok Profi blitt for sin unike tørrkjedespray, dette produktet går hånd-i-hånd med Profi’s laserverktøy som måler kjøretøyets sporing (hjul på linje). Tørrkjedesprayen er unik da den er smører samtidig som den ikke-fettholdige sprayen unnlater å søle ned kjøretøyet. Les mer om Profi »

Hjemmeside: profi-products.de   |  Leveringstid: Noe lagervare, ellers 1–4 uker

Rimatek

Varmematter for industri.

Hjemmeside: rimatek.com   |  Leveringstid: 1–4 uker

Texa

For MC & Verksted   Diagnostisering for MC, snøscooter, ATV, marine og traktor. Dekker de fleste merker og modeller, dette besørges av ulike tilkoplingskabler. Texa identifiserer feilkoder, nullstiller servicelampe, justerer bensintilførsel (kun for enkelte modeller) osv. Programmering av lufttrykksensor leveres som tilleggsutstyr. Les mer om Texa »

Hjemmeside: texa.com eller elektropartner   |  Leveringstid: Normalt lagervare (1–5 dager)