Hvorfor skal alle rikinger ha Geländerwagen?

Celebriteter som Eyvind Hellstrøm, Arnold Zchwarzenegger og til og med Paven deler ikke bare sin høyprofilerte gstatus, men de har alle sammen en tilhørighet til den luksuriøse Mercedes-Benz G-Klasse SUV.

Gjennom årene har Geländewagon blitt en favoritt blant de som har tjent seg litt ekstra lommepenger. Det er noe med maskuline utseende som tiltrekker den sivilistene, og kanskje det faktum at dette kjøretøyet opprinnelig ble brukt til militære formål. Da holder kassa deg trygg liksom, når du kjører rundt i den.

I dag er det mer status som lokker kjøpere til denne tungvekteren(bokstavelig talt)av en bil. Det er lukurativt å annonsere på alle verdens sosiale kanaler, at du kjører G-wagen SUV. Skjønt uavhengig av føreren eller året det gjelder, har G-Wagon bevist at den tåler tidens tann.

Om du skal ha den for å vise deg frem eller benytte den for sine bruksegenskaper, kan du modifisere den etter nesten alle ønsker, bare du har kapital nok.

De fleste modifiserer med et realt eksosanlegg, og her er det ingen som kan måle seg med Akrapovic. Nei, selv ikke Brabus. Akrapovic sine anlegg er laget i mer kvalitativt materiale og ser mye bedre ut. Og har grommere lyd, noe som er det viktigste for mange.

Dere kan jo avgjøre selv.

Gelanderwagen, exhaust

Her følger en liten lydfil av de to anleggene. Først Brabus og deretter Akrapovic. Hør forskjellen på lukkede og åpne ventiler. Ikke verdens beste lykvalitet, så dere for tilgi oss for det.