Det ypperste innen eksosprodukter

Vi skal ikke sette oss på vår høye hest, men vil likevel påminne om hvorfor Akrapovic ikke bør sammenliknes med majoriteten av øvrige eksosmerker på markedet. Et eksempel er utviklingstiden for et nytt Akrapovic anlegg. Pågår over måneder. Testing og prøving til det kjedsommelige, ikke bare for effekt og lyd, men også holdbarhet. Når andre produsenter slipper eksosprodukter nesten før kjøretøyet er på markedet, så sier det seg selv hva som ligger bak. Kopiering som andre aktører på sin side sverger til gir heller ingen garantier for den som ønsker kvalitet som fungerer.

Vi mottar daglig spørsmål relatert til lyd, utslipp, godkjenninger, lydreduserende innsatser, støykrav, eksos til trackdays ol. Her skal vi kort forsøke å gi tips. Db-killere (lydreduserende innsatser); Akrapovic har så langt utviklet et hundretall ulike innsatser, spesielt for de enkelte anlegg. Vi kan ikke levere slike produkter som «universale» fordi det faktisk ikke eksisterer. Kan kanskje oppfattes som underlig for enkelte, men ved nærmere ettertanke kan nok de fleste forstå sammenhengen. Gjør det enklest mulig; gå inn på produsentens hjemmeside, let opp aktuell sykkel/anlegg og finn reservedeler – der opplyses aktuelle innsatser – så sant de finnes. Benytt aktuelt varenummer for bestilling.

Slik finner du produktene

På vår hjemmeside under «kataloger» og Non-Stop PDF finnes oversikt over de Akrapovic produkter vi normalt sett lagerfører, og som dermed kan leveres raskest. Heller ikke noe i veien for å gå via Akrapovic’ egen hjemmeside, her finnes komplett utvalg, og ikke minst mer info som CE sertifikater, lydfiler, samt fullstendig deleoversikt. Samtidig kan det være at vi holder lager av produkter som er utgått fra Akrapovic, derfor anbefaler vi bruken av begge hjemmesider.

Hjemmeside: akrapovic.com  |   Leveringstid: Noe lagervare, ellers varierende leveringstid

Akrapovic-eksos-mc.png