Blogginnlegg test

Akrapovic

Eksos for bil og MC. Selv om merket ikke er eldre enn 25 år har Akrapovic navnet likevel rukket å sette solide avtrykk. Først og fremst blant motorsyklister som den ledende aktøren de senere år. For ca. 10 år siden gikk Akrapovic også inn på bilsektoren.

Axialventilator.jpg

Innledningsvis som utvikler og produsent av originaleksosen til Porsche’s toppmodell GT2. Med stor suksess. Siden da har utvalget vokst i formidabel takt, og vi tilbyr i dag eksos (og karbondeler) til en rekke merker/modeller i det øvre segmentet. Ikke bare sportsbiler, også biler som BMW og Porsche SUV, eller M-B/AMG’s G-klasse har etter hvert kommet med i programmet. Akrapovic bileksos er primært laget i titan materialer, det vil si redusert vekt og null korrosjon, kombinert med optimalt lydbilde og prestasjoner. Må ikke sammenliknes med rimeligere stålanlegg. Heller ikke med det som kalles «original» sportseksos fra ulike bilprodusenter, da Akrapovic anleggene vi selger for ettermarkedet stort sett er unike! 

Merk at utviklingstiden for et nytt Akrapovic bilanlegg er 6-8 måneder. Noe kortere for MC. Sier litt om hva som ligger bak! Alarmklokkene bør ringe når eksos fra andre leverandører presenteres før kjøretøyet er på markedet, da bør man spørre seg hvor mye utvikling som ligger bak.   

BIL: anbefaler utelukkende å benytte Akrapovic’ hjemmeside, her finnes hele utvalget, ved å velge aktuell bilmodell listes samtlige produkter opp, disse kan også HØRES ved å velge «Sound» lengst ute til høyre på siden. Priser finnes på vår hjemmeside under «kataloger» àNon-Stop PDF. Bestilles via bilforretninger/verksteder i Norge, eller send oss din forespørsel. Kort leveringstid.

MC: på vår hjemmeside, under «kataloger» og Non-Stop PDF finnes oversikt over de produkter vi normalt sett lagerfører, og som det dermed leveres raskest. Heller ikke noe i veien for å gå via Akrapovic’ egen hjemmeside, her finnes komplett utvalg, men ikke minst mer info som CE sertifikater (for utskrift), lydfiler, samt fullstendig deleoversikt. Samtidig kan det være at vi holder lager av produkter som er utgått fra Akrapovic, derfor anbefaler vi bruken av begge hjemmesider. www.akrapovic.com. Aktuelle bilder. Symbol for leveringsfrekvens. (bil/MC/race)