AFAM

For MC & Racing  Kjeder og drev. En produsent vi har representert helt fra Non-Stop’s begynnelse. Opprinnelig fransk, men har med tiden krøpet over grensen til Belgia. Utvikler og produserer kvalitetsdrev. Kjeder fra standard kvalitet, til og med gullelokserte, lakkerte samt ultralette 3D. Les mer om Afam »

Hjemmeside: afam.com  |   Leveringstid: Noe lagervare, ellers 1–4 uker.

Akrapovic

For MC & Racing  Eksos for bil og MC. Selv om merket ikke er eldre enn 25 år har Akrapovic navnet likevel rukket å gi fra seg solide lydbølger. Først og fremst blant motorsyklister som den ledende aktøren de senere år. For ca. 10 år siden gikk Akrapovic også inn på bilsektoren, samme tendensen gjelder også der. Les mer om Akrapovic »

Hjemmeside: akrapovic.com  |   Leveringstid: Noe lagervare, ellers varierende leveringstid

Arrow

For MC & Racing  Stolt italiensk produsent av eksos. Arrow har lang fartstid, og vi har vært koblet til disse som distributør i mer enn et tiår, og ser med stor entusiasme på hva Arrow har å tilby. Massivt utvalg av eksos, selv om vi primært lagerfører et nokså begrenset utvalg til de bestselgende 125-modellene, samt utvalgt eksos til større sykler – primært BMW og KTM. Les mer om Arrow »

Hjemmeside: arrow.it  |   Leveringstid: Noe lagervare, ellers mer enn 4 uker

BMC

For Bil, MC & Racing  Luftfiltre for bil og MC. Etablert 1973, siden den gang har BMC vært framtredende innen bil- og motorsykkelindustrien. Non-Stop har vært norsk representant for merket siden 1999. BMC har hovedbase i Italia, med flere underavdelinger i andre land. BMC tilbyr det beste innen erstatningsfilter for gatebruk, universal- eller racingfilter, alternativt kompositt løsninger. Les mer om BMC »

Hjemmeside: bmcairfilters.com  |  Leveringstid: Noe lagervare, ellers mer enn 4 uker

Brembo

For MC og racing  Bremser. Merket trenger ingen nærmere beskrivelse. Ledende innen sitt felt til motorsykkel og bil. Ulikt det mange kanskje tror er basisprogrammet av klosser og skiver til motorsykkel primært erstatninger for originale bremser, og da inkluderes også slik som scooter, turing og custom. Slett ikke bare for sport og racing, og til høyst fornuftige priser! Les mer om Brembo »

Hjemmeside: moto.brembo.com  |  Leveringstid: Noe lagervare, ellers mer enn 4 uker

Customaccess

For MC  Utstyr til custom/H-D. Customacces er søsterfirma til spanske Puig, her er produktserien bestånde av «tuningprodukter» for customsykler, inkludert H-D. Vesker/bagasje, vindskjermer, lys, hendler, pyntedetaljer m.m. Les mer om Customaccess »

Hjemmeside: customacces.com   |  Leveringstid: 1–4 uker

Dimsport

For MC & Racing  Motorstyring/drivstoff optimalisering. Produktene vi tilbyr leveres av firma Dimsport, produktene derfra kalles Rapid (bil/traktor/lastebil/marine) eller Rapidbike (MC). Tekniske produkter som bør monteres og settes opp av profesjonelle. Les mer om Dimsport »

Hjemmeside: dimsport.it   |  Leveringstid: Noe lagervare, ellers 1–4 uker

Elf

For MC & Racing  Et av oljemerkene på markedet med de lengste tradisjoner innen motorsport. Vi leverer kvalitetsoljer fra ELF, spesielt utviklet for mc/powersport. For 2- og 4-takt. Mineral-, delsyntetisk og syntetisk basert. ELF er underlagt Total-paraplyen, hvor ELF er primært rettet mot motorsport/motorsykkel. Les mer om Elf »

Hjemmeside: elf.com   |  Leveringstid: Normalt lagervare (1–5 dager)

Furygan

For MC & Racing  Bekledning i skinn/tekstiler fra franske Furygan. Etablert merkevare som har prestert å beholde særpreget. Eksepsjonelt stort utvalg av hansker, hvilket var opprinnelige produktene fra Furygan. I senere tid er nok jakker/bukser i skinn og tilsvarende i tekstiler som beskriver merket best. Legg til symbolet med velkjente panteren så drar nok de fleste kjensel på produktene. Les mer om Furygan »

Hjemmeside: furygan.com   |  Leveringstid: Ta kontakt

Global

For MC & Racing  Geniale løsninger for hydrauliske bremseslanger. Stålomspunne. For at vi skal tilby umiddelbare leveringer fra et stort utvalg er vårt lagerhold begrenses til sølvfargede slanger, andre farger som bestillingsvarer. Det som gjør Global til særdeles smart konsept er at slanger leveres i ulike lengder, med gjengeparti i endene hvor aktuelle fittings tilknyttes. Les mer om Global »

Hjemmeside: mqmoto   |  Leveringstid: Normalt lagervare (1–5 dager)

Marchesini

For MC & Racing  Felger i metall. Aluminium og magnesium. Marchesini kan ses på majoriteten av sykler og team innen internasjonal racing. Ikke uten grunn! Vi har fungert som importør/distributør av Marchesini helt siden tidlig 90-tall, og kjenner produsenten og produktene svært godt. Marchesini er ledende innen sitt felt, som utvikler/leverandør til en rekke toppteam. Les mer om Marchesini »

Hjemmeside: marchesiniwheels.com   |  Leveringstid: Mer enn 4 uker

Matris

For MC  Fjæringskomponenter. Studèr detaljene – og du vil innse at Matris’ produkter ikke står tilbake for noe eller noen! Matis startet virksomheten som spesialist av styredempere ca. 30 år tilbake i tid, senere har det kommet til nokså komplett utvalg av forgafler og støtdempere i programmet. Les mer om Matris »

Hjemmeside: matrisdampers.com   |  Leveringstid: 1–4 uker

Puig

For MC & Racing   Tuning for MC. Spesialisten for kåpeglass, vindskjermer og øvrige produkter i plast. For stort sett alle typer motorsykler (unntatt custom, jfr. Isteden Customacces), inkludert scooter. I Puig programmet inngår rikholdig utvalg av tuning parts. Vår anbefaling er å ta en titt på www.puig.tv med søk på merke/modell. Les mer om Puig »

Hjemmeside: puig.tv   |  Leveringstid: Noe lagervare, ellers 1–4 uker

Rock

For MC & Racing   Innovative MX hjul der eiker er skrudd direkte i navet, og festet mot felger uten bruk av nipler. Erfaringer tilsier noen av markedets mest robuste hjul, med lite behov for etterstramming av eiker. Rock felgene leveres med ulike farger på nav, og felgringer i sølv eller svart farge. Applikasjonsliste inneholder de fleste merker og modeller innen MX, enduro og SM. Les mer om Rock »

Hjemmeside: via motovilla   |  Leveringstid: Noe lagervare, ellers mer enn 4 uker

Rotobox

For MC & Racing   Karbonfelger. De senere år har Slovenia seilt opp som innovativ produsent av kvalitetsprodukter til motorbransjen, mye takket være lokomotivet Akrapovic som fungerer som mentor/veiviser i så henseende, og som i dag er en av Slovenias største eksportbedrifter. Rotobox på sin side står bak utvikling og produksjon av karbonfelger til motorsykler. Les mer om Rotobox »

Hjemmeside: rotobox-wheels.com   |  Leveringstid: 1-4 uker

Shido

For MC, Racing & Verksted   Fordi utvalget LI batterier er økende, samtidig som prisene stadig reduseres, har vi valgt kun å være tilbyder av Lithium batterier. De senere år har priser for Lithium batterier kommet stadig nærmere konvensjonelle kvalitetsbatterier. Fordelene ved Lithium er flere, ut over bare vekt. Les mer om Shido »

Hjemmeside: via Afam   |  Leveringstid: Noe lagervare, ellers 1–4 uker

Yoshimura

For MC & Racing   Eksos og tuningprodukter. Etablert av legendariske Pop Yoshimura, nå regjert av hans etterkommere. Hovedkontoret kan sies å være i Japan, selv om den amerikanske filialen har vokst seg betydelig med tiden. Vi lagerfører selektivt utvalg fra begge avdelinger, helt avhengig av hva for produkter som etterspørres. Les mer om Yoshimura »

Hjemmeside: Yoshimura Japan eller Yoshimura Amerika (rd)   |  Leveringstid: Noe lagervare, ellers varierende leveringstid